To je to što me zanima!

Potres u Peru: Najmanje devet ljudi poginulo, 52 ih je ranjeno

Najmanje 9 osoba, među kojima američki turist, poginule su, a 52 su ranjene u potresu magnitude 5,2 na jugu Perua noću s nedjelje na ponedjeljak, objavile su vlasti
Vidi originalni članak

Najmanje 9 osoba, među kojima američki turist, poginule su, a 52 su ranjene u potresu magnitude 5,2 na jugu Perua noću s nedjelje na ponedjeljak, objavile su vlasti nove podatke.

"Gradske vlasti objavile su informacije o smrti tri osobe u Achomi i šest u Yanqueu" u regiji Arequipa, rekla je na državnom radiju RPP regionalna guvernerka Yamila Osorio.

Civilna zaštita identificirala je 4 od 9 žrtava, među kojima je 66-godišnji američki turist koji se nalazio u hotelu srušenom u potresu.

Prema dužnosniku Civilne zaštite, u potresu su ranjene 52 osobe, uništeno je oko 50 kuća i blokirane su ceste, što otežava pristup službama pomoći. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Preteznovedro 16.08.2016.

    Baš me zanima koji milijarder bude barem nešto kapnuo za njih. Jadni Indijanci njih stvarno kosi zlo. I to malo što imaju za golo preživljavanje im je uništeno.

  • druga violina 16.08.2016.

    Razvoj kolektivne svijesti, mentalna evolucija. Ništa od toga: od svojih početaka razvoj naše civilizacije ima jedan temelj koji ga prati u stopu- surovost i nemilosrdnost. Temelj kojeg navedena evolucija neće nadjačati. I sama priroda nam pokazuje svoju nemilosrdnu stranu, koju smo opet više-manje sami isprovocirali, jer svaka akcija ima reakciju. Naša je civilizacija na početku svoga kraja, i moguće je da ćemo i sami svjedočiti tome.

  • skoolboiq 16.08.2016.

    Ovaj svijet se lagano bliži kraju, a bogami bi i trebao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare