To je to što me zanima!

U požaru je izgorjelo 35 tona suncokreta, ozlijeđenih nema

U Amarilisu smatraju da je materijalna šteta nekoliko stotina tisuća kuna te da je suncokret, kojeg se mljelo i dodavalo u stočnu hranu, potpuno neupotrebljiv
Vidi originalni članak

Od petka u 9 sati u silosu tvrtke Amarilis u Otoku tinja vatra i prijeti potpunim zapaljenjem 35 tona suncokreta. Vatrogasci pokušavaju iznijeti što više suncokreta iz silosa sprečavajući veću materijalnu štetu. Još nisu došli do izvora vatre koja gori bez plamena. Ozlijeđenih nema, a policija će tek po gašenju vatre započeti očevid i ustvrditi uzroke koji su doveli do požara. 

Prema riječima djelatnika Amarilisa, do požara je najvjerojatnije došlo samozapaljenjem "suncokretovih pogača" zbog visokih temperature, pregrijanog lima i masnoća u silosu. U Amarilisu smatraju da je materijalna šteta nekoliko stotina tisuća kuna te da je suncokret, kojeg se mljelo i dodavalo u stočnu hranu, potpuno neupotrebljiv za daljnju preradu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • fluid 30.06.2012.

    michelangelo, čitaj ponovno...nisu nikakve bajke...jučer se zapalilo, jučer se i gasilo..nije mi jasno što se pjeniš????

  • Michelangelo 30.06.2012.

    Od petka tinja vatra,samozapaljenje,35 tona....tu neko nešto krade!!!Kakve su to bajke??

  • gandi1 29.06.2012.

    Neka ovo barem bude poruka drugima da preko ljeta obrate više pozornosti na zaštitu tj. prevenciju od požara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare