To je to što me zanima!

U požaru u polju u Slunjskim Moravcima poginula žena (82)

Prema prvim informacijama, pri spaljivanju korova stradala je starica (82) i to u blizini svoje kuće. Njeno beživotno tijelo pronašao je sin. Policija je obavila očevid
Vidi originalni članak

Žensko tijelo pronađeno je u utorak oko 13.35 sati na opožarenom polju u Slunjskim Moravcima kraj Karlovca

Policija priopćuje da je žena smrtno stradala u požaru otvorenog prostora. Prema prvim informacijama, pri spaljivanju korova stradala je starica (82) i to u blizini svoje kuće. Njeno beživotno tijelo pronašao je sin. Na mjestu tragedije obavljen je policijski očevid. 

Proteklih dana vatrogasci upozoravaju građane na opreznost i na opasnost od požara na otvorenom prilikom spaljivanja korova i niskog raslinja, no to slabo dopire do mještana jer je i u ponedjeljak na području županije gorjelo 13 požara na otvorenom. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 19.03.2014.

    Neznanje, nemar i narad.....neprocjenjivo.......dodaj još i dišpet.....mmmmmmmm

  • 19.03.2014.

    "Proteklih dana vatrogasci upozoravaju građane na opreznost i na opasnost od požara na otvorenom prilikom spaljivanja korova i niskog raslinja, no to slabo dopire do mještana jer je i u ponedjeljak na području županije gorjelo 13 požara na otvorenom. " Zar nije paljenje vatre u prirodi zabranjeno? Jel policija pokrenula kaznene prijave protiv tih mještana, koji iz čiste lijenosti PALE ono što bi se moglo pokositi ili što bi mogle pobrstiti koze ili ovce? Mi definitivno nismo za Europu. Mi se protivimo zakonima, čak i zdravom razumu i mi ćemo uvijek po svome pa makar stradali kao ova jadna neuka žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare