To je to što me zanima!

U prevrtanju autobusa je teško ozlijeđena putnica

U mjestu Donja Motičina kraj Našica vozač je u lijevom zavoju izgubio nadzor nad vozilom. Lakše ozlijede zadobile su još tri putnice iz autobusa
Vidi originalni članak

Kretao sam na posao i na ulici ispred jedne kuće vidio prevrnuti autobus. Nikoga nije bilo u njemu, ali čuo sam od mještana da su intervenirali policija, vatrogasci i Hitna pomoć. Vjerojatno su na prevrtanje utjecali snijeg i led na cesti, rekao nam je naš čitatelj R.M. koji je u utorak u mjestu Donja Motičina kraj Našica fotografirao prevrnuti autobus.
- Autobusom koji je prometovao od Orahovice do Našica upravljao je vozač (52). Oko 1.55 u Gupčevoj ulici u lijevom zavoju zbog neprilagođene brzine, snijega i skliskog kolnika izgubio je nadzor nad vozilom. Prevrnuo se na lijevi bok i zaustavio u kanalu kraj ceste. U autobusu je bilo ukupno 11 putnika, od čega je jedna putnica (68) zadobila teške tjelesne ozlijede, a troje putnika zadobilo je lakše. Pomoć im je pružena u bolnici u Našicama. Ostalih sedam putnika prošlo je bez ozljeda. Vozaču slijedi kaznena prijava te mu prijeti od šest mijeseci do pet godina zatvora - rekli su nam u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • aantolo1 15.12.2009.

    svi ti vozači kamiona i autobusa voze preko dopuštene brzine.treba ih sve kazniti

  • mm555 15.12.2009.

    e admin, jadan si, odi gore i nauči si novinare pisati ili nauči trpit kritike

  • mm555 15.12.2009.

    Vozaču slijedi kaznena prijava te mu prijeti od šest mijeseci do pet godina ZAKONA. LJEVI bok. Pa kolko grešaka možete vi navuć u par redova?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare