To je to što me zanima!

U Primošten na zasluženi odmor stigao Djed Mraz

SPLITSKI DJEDICA: Radije bi bio sretni okrugli bradonja nego predsjednik kaže veseli bivši pomorac Ante (66), koji ne skida osmjeh s lica
Vidi originalni članak

U Primošten je na odmor stigao Djed Božićnjak. Simbol zime došao je doduše bez svojih sobova i saonica, ali nije morao ni daleko putovati. Sa dugom bijelom bradom i prepoznatljivom crvenom kapicom Splićanin Slobodan Ante Ozretić (66) uveseljava djecu i brojne turiste. Ne skida smiješak sa lica, fotografira se sa svima, neki mu plate, neki ne, ali, kako kaže, to mu je najmanje bitno.
- Bio sam pomorac čitav život, oplovio sam 106 država, upoznao milijun ljudi. Shvatio sam da jedino što želim biti na svijetu je Djed Mraz. Radije bih to bio nego predsjednik - priča veseli Djed Slobodan objašnjavajući usput kako bradu pušta već 6-7 godina. U prosincu ispred Jokera dijeli djeci poklone koje sam kupi, a ljeto i odmor provodi slažući koktele i zabavljajući ljude. Obično obuče nešto crveno, a kapa mu je uvijek u džepu. Istovremeno, podsjeća i koliko originalna ideja znači više od loše sročenih reklama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tornado_ 30.07.2010.

    kakvo je vani vrijeme nije čudno kaj je šeldo mraz dedo

  • Nančer 30.07.2010.

    Viđen već prije u ROGOZNICI

  • taurus1986_1 30.07.2010.

    hahahahahaha koji kralj :D!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare