To je to što me zanima!

U prodavačicu uperio pištolj, ona rekla da će pozvati policiju

Daruvar: Razbojnik je mladić star oko 20 godina, maskiran kapom i maramom. Na sebi je imao tamni donji dio trenirke i sivu majicu kratkih rukava. Još je u bijegu...
Vidi originalni članak

Sinoć oko 20 sati u Daruvaru u trgovini "Gavranović" u Vinogradskoj cesti broj 1 maskirani nepoznati mlađi muškarac u 23-godišnju  prodavačicu je uperio pištolj i zatražio da mu preda novac. No, ona je to odbila i zaprijetila mu da će pozvati policiju. Potom je razbojnik napustio trgovinu i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Počinitelj je mladić starosti oko 20 godina, maskiran kapom i maramom, dok je na sebi imao tamni donji dio trenirke i sivu majicu kratkih rukava. Slučaj je tim bizarniji jer je riječ o maloj trgovinici mješovitom robom smještenoj samo kilometar od središta grada, što dodatno ulijeva strah u kosti kako prodavačicama, tako i ostalim Daruvarčanima koji su ostali zgroženi ovim događajem.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • klamerica 13.06.2011.

    POGLEDAJTE NASLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!! U prodavačicu uperio pištolj, ona rekla da će pozvati policiju. JOK, ČAĆU SVOJ ĆE ZVAT!!

  • twin 13.06.2011.

    Auuu, pa to je u mom susjedstvu!!!! A tako miran i tih kraj....malog treba naučit pameti!!!

  • matador 13.06.2011.

    Pizdek balavi!!!! Takvu bi mu šamarćinu opalio,da ne bi znao di mu je guzica,a di mu je glava! Mali nije svjestan,da u ovoj našoj jadnoj HRVATSKOJ,ima poštenog naroda,koji se bori za svoju obitelj,tako što stvarno radi po kojekakvim malim trgovinicama za totalnu mizeriju od plaće i onda ovakvi šokovi od balavca koji si ni sam dupe nezna obrisat!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare