To je to što me zanima!

U prometnoj nesreći kod čvora Zaprešić poginuo jedan čovjek

U nesreći su sudjelovala dva automobila. D.J. (47) nije držao dovoljan razmak zbog čega se sudario s autom ispred sebe kojim je upravljao I.K (56) koji je poginuo
Vidi originalni članak

Na čvoru Zaprešić zagorske autoceste A2, kod skretanja na staru zagorsku cestu, sudarila su se da automobila pri čemu je poginuo I.K. (56)

D.J. (47), vozač Citroena Jumper krapinskih registarskih oznaka, nije držao dovoljan razmak zbog čega je naletio na auto ispred sebe kojim je upravljao I.K. koji je u nesreći poginuo. S I.K. u autu je bila i žena D.K. (51) koja je zbog teški ozlijeda prevezena u bolnicu Sveti Duh. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ales2 22.03.2012.

    evo ga! 24 sata nakon vijesti imate ekskluzivu. naravno ne zato jer je imate nego pretpostavljam da je PUZ to objavila na svojim stranicama kao dio redovitog izvještavanja o prometnim nesrećama i kriminalitetu. Brzi ste

  • viki2 22.03.2012.

    kako se ljudi voze ovih dana to je prestrašno ,ja sam se jučer vozila po zaobilaznici od lučkog prema sesvetama KATASTROFA svi nekud jure ,ne gledaju oko sebe ne poštuju prometne znakove i signalizaciju ,uključuju se u promet bez reda i kontrole imate osjećaj da bi vas preletjeli kad bi mogli ,tako da me ne čude te svakodnevne nesreće koje se događaju ,treba bazit na sebe i na druge oko sebe ako želiš sačuvat živu glavu.

  • amex 22.03.2012.

    ...danas je već 22.03.2012. godine, 07,56 sati i zar ne mislite da bi bilo vrijeme nekaj napisati od jućer od 15,23 sati????

Komentiraj...
Vidi sve komentare