To je to što me zanima!

U prometnoj nesreći u blizini Varaždina ozlijeđen je biciklist

U nesreći su sudjelovali kombi vozilo, osobni automobil i biciklist. Jedno od vozila je udarilo u drugo parkirano vozilo koje se odbilo i potom udarilo u biciklista i srušilo ga
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13 sati u Nedeljancu, nedaleko Varaždina, ozlijeđen je biciklist. Kako doznajemo, u nesreći su sudjelovali kombi vozilo zagrebačkog poduzeća Pneumatik, osobni automobil i biciklist. 

Za sada nisu poznate druge okolnosti ove nesreće, osim kako doznajemo u PU varaždinskoj, jedno od vozila je udarilo u drugo parkirano vozilo koje se odbilo i potom udarilo u biciklista koji je srušen na tlo. 

Biciklist je prevezen vozilom Hitne medicinske službe u varaždinsku bolnicu. Zbog očevida koji je u tijeku, promet se odvija otežano. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Kibl 28.06.2015.

    Nova crna točka

  • adameva 27.06.2015.

    Varazdinci...pak su se nalijali noje...

  • DinoTušek 26.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare