To je to što me zanima!

Na pješaka naletio auto pa skuter, umro na mjestu nesreće

U prometnoj nesreći oko 7 sati na Novoj cesti u Rijeci poginuo je pješak. Na njega je naletio auto, odbacio ga je na drugu stranu ceste gdje ga je udario skuter
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na Novoj cesti u Rijeci do koje je došlo jutros oko 6.40 sati smrtno je stradao 45-godišnji pješak, državljanin Bosne i Hercegovine. 

Očevidom prometne policije na mjestu prometne nesreće rukovodila je zamjenica državne odvjetnice Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci.

U nesreći je sudjelovalo osobno vozilo marke Alfa Romeo, kojim je iz smjera Zameta prema centru Rijeke upravljala 23-godišnjakinja. U trenutku nesreće pješak je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Nakon udara osobnog vozila odbačen je na suprotnu stranu kolnika kojom prilikom je došlo do kontakta s motociklom marke Kymko, kojim je u suprotnom smjeru upravljao 44-godišnjak. Pješak je nažalost smrtno stradao na mjestu, dok je 44-godišnji vozač motocikla zbog zadobivenih ozljeda prevezen u KBC na Sušaku.

Od prometne nesreće te tijekom obavljanja očevida promet se odvijao naizmjenično do 9 sati kada je normaliziran.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • dik 14.01.2015.

    Trebate vidjeti tu cestu...ravna..jutro..nema ili lose osvjetljenje....nema semafora...nasuprot autobusna stanica...covjek vjerojatno trcao na autobus...on misli da ga. Sofer vidi a ne vidi ga to znam pouzdano...i eto vraga... Jos ako je. Sofer vozio brzo ...desi se nesreca...strava...dajte vise ne stedite na svijetlu i osiguranjima... Jadan covjek ali i vozaci

  • LIKA 1791 14.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Prva Proleterska 14.01.2015.

    Koji vam je to neistinit i ............... idni naslov !

Komentiraj...
Vidi sve komentare