To je to što me zanima!

Žena pokušala probiti ogradu Bijele kuće pa je ubili policajci

Žena je, kako javljaju američki mediji, nasilno pokušala automobilom ući u Bijelu kuću, nakon čega ju je policija lovila sve do zgrade Kongresa. Agenti su je upucali
Vidi originalni članak

Ispred zgrade Kongresa u američkom Washingtonu na Capitol Hillu izbila je pucnjava u četvrtak, a u pucnjavi je ozlijeđen policajac. BBC javlja kako policija zatvara urede koji se nalaze u blizini, a svi detalji pucnjave još se ne znaju. Policija je novinarima, osoblju i turistima naredila da se sklone u obližnju zgradu Vrhovnog suda.

ABC piše kako je jedna žena nasilno pokušala automobilom ući u Bijelu kuću, nakon čega ju je policija lovila sve do zgrade Kongresa. Agenti tajnih službi su je ubili. 

Agenti tajne službe su pratili osumnjičenu od Bijele kuće do Capitola. Jedan agent u označenom vozilu tajne službe je ozlijeđen kada je automobil kojim su ganjali ženu s tla podigla elektronička barikada koja se dignula iz zemlje.

U njenom automobilu je navodno bilo i dijete, koje u jurnjavi nije ozlijeđeno. Žena nije imala osobnu iskaznicu te još nije identificirana. Policija nije pronašla oružje u ženinom automobilu. 

Policija je naredila svima koji su u zgradi Kongresa da se zaključaju u urede te da ne izlaze dok im se ne kaže drugačije. Senator Bob Casey rekao je kako je samo čuo pucnjeve te su mu rekli da legne na pod. Senat i Predstavnički dom odmah su prestali s radom, a senatori su na svojim profilima na Twitteru pisali da je došlo do pucnjave.

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 130

  • boki 87 05.10.2013.

    Amerika zlo zlo zlo

  • fabijus veliki 04.10.2013.

    sigurno ju je neka muka natjerala na takav potez!!! a kakva to nikada nećemo saznati

  • Kaiser Sosse 04.10.2013.

    Ameri su jedini narod koji su na drugu državu bacili atomsku bombu!Nisam pročitao nigdje da su se javno u ime Američke nacije i istoimenog naroda ispričali za uporabu nuklearnog oružja na civilno stanovništvo.Sada su najveći zagovornici uništavanja i smanjivanja nuklearnog arsenala,ali tek kad su ga stvorile i neke druge države. Izrazito su napuhani,ratoborni i teški nacionalisti,ali im se mora priznati da za svoju državu i naciju čine sve da ostanu najjači.

Komentiraj...
Vidi sve komentare