To je to što me zanima!

U pucnjavi u narodnjačkom klubu ranjena dva mladića

Kaštel Lukšić: M.B.(30) dobio je metak u prsa, a T.Š.(24) ranjen je u leđa. Policija još nije otkrila tko ih je ranio. Mladići imaju više kaznenih djela
Vidi originalni članak

Mihael B.(30) i Tomislav Š.(24) iz Kaštela teško su ranjeni u pucnjavi u narodnjačkom klubu Oaza u Kaštel Lukšiću u subotu oko 5.30 sati. Mihael je propucan u prsa, a Tomislav u leđa. Obojica su zadobila teške ozljede, ali je prema bolničkim izvorima bolje prošao Tomislav koji se oporavlja na odjelu traume. Mihael je na neurokirurgiji i njegovo je stanje za sada stabilno. Njih dvojica su i otprije poznata policiji po nizu kaznenih djela, od pokušaja ubojstva do otmica. U gužvi u Oazi ozlijeđen je i M.B.(36) koji je slomio skočni zglob.
Policija još utvrđuje okolnosti pucnjave, a privedeno je 15-ak ljudi, a među njima je 10 svjedoka koji su vidjeli zbog čega se pucalo. Navodno je jedan od njih već i priznao da je pucao. Pucnjavu su prijavili građani okolnih kuća, a metež nije prestao ni kad su stigli policajci. Mještani Kaštel Lukšića se inače već godinama bune zbog galame iz spomenutog kafića, a Oaza je poznata i kao bar u kojem je prije dvije godine trebao gostovati Halid Bešlić, ali je njegov nastup uzurpirao čelnik kaštelanske HVIDR-e Željko Strize. Susjedi su u siječnju prošle godine predali gradonačelniku peticiju u kojoj traže da Oaza poštuje radno vrijeme. Također su više puta pozivali policiju, ali ni to nije dalo rezultata.
- Kad ostali kafići u Kaštelima zatvore, onda svi dođu u Oazu. Tu ostanu sve do jutra, a galama je neizdrživa, rekao je jedan od stanara zgrade u kojem se nalazi kafić.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Aisha_st 03.05.2009.

    Nevini tj. normalni i pametni ljudi nemaju sta radit na takvom mistu. Ja sam iz Kastela i svi znaju kakva je to JAZBINA

  • martinmg42 02.05.2009.

    @simps daj ostavi email,trebat cu te

  • whiteangel23 02.05.2009.

    ma narode, nije stvar u mjuzi koja se slusa niti gdje se slusa...pa sta i na bacvicama rade do 5h ujutro i smetaju svitu koji spava pa nikako da se to rijesi...nisu jedini slucaj u RH... bitno je tko gdje ulazi i dolazi....jel to normalan svijet ili onaj koji dolazi da ga se vidi...ja sam tamo prije zalazila dosta cesto...nikad nije bilo problema...a sada po prvi put cujem od kada ne idem tamo zbog posla da se nesto dogodilo...ima nas dosta koji se hvale domoljubljem, a njima zvone cajke na mob...sve je stvar odgoja i morala...a jos kada kumuje alkohol.....ne treba se cuditi....neko ide da se zabavi ...u takvu skupinu spadam i ja...znam pisme ko piva nemam pojma glavno da mi se pisma svida....ja mjuzu ne usporedujem sa ratom....neka suci malo prestanu biti korumpirani i neka sljam stavi iza resetaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare