To je to što me zanima!

U Puli izgorio poznati beach bar "Peti element"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šteta se procijenjuje na 300.000 kuna. Požar je planuo u prostoru šanka, a uzrok je otvoreni plamen, kažu u Policijskoj upravi istarskoj
Vidi originalni članak

Šetali smo se u blizini bara i vatra je odjednom buknula. Brzo su stigli vatrogasci, no pomoći nije bilo. Bar je bio napravljen od bambusa i izgorio je do temelja u svega nekoliko minuta, rekla je naša čitateljica koja je snimila fotografiju požara u nedjelju na pulskom šetalištu Valkane.
- Prošlo ljeto tu je bila prava špica. No ove godine su bar zatvorili jer navodno nije imao potrebne dozvole - rekla je čitateljica.
Požar je snimio i čitatelj T. J. koji je čuo da je bar zapaljen.
- već mjesecima ne radi pa ozlijeđenih nije bilo. U blizini su teniski tereni pa je navodno ovo bio najbolji način da se netko riješi neželjene građevine - zaključio je T. J.
Gustu borovu šumu iznad kafića vatra nije zahvatila. Policija kao uzrok požara navodi otvoreni plamen, a štetu procijenjuje na 300.000 kuna. Prema pisanju portala barkun.hr bar je bio u vlasništvu uglednog pulskog poduzetnika Franje Andreje koji je, između ostalog bio i član pulskog Gradskog vijeća u prošlom sazivu i dužnosnik gradskog i županijskog Vijeća albanske nacionalne manjine. Nakratko je ponovno proradio prošlo ljeto unatoč činjenici da je za objekt još u siječnju 2007. izdan nalog za rušenje. Andreja je  jednom prigodom rekao da će objekt rušiti kad se poruši 12.000 bespravnih građevina u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare