To je to što me zanima!

U radnoj akciji: Borut Pahor je šivao, pomagao cestarima...

Pahor je šivao, asfaltirao ceste, radio u mesnici... Okušao se i kao mljekar, sve samo kako bi osvojio glasove birača na predstojećim izborima za predsjednika
Vidi originalni članak

Borut Pahor u kampanju za predsjednika Slovenije ušao je kao da je i sam nezaposlen, pa očajno traži bilo kakav posao. Okušao se u cijelom nizu zanimanja i zaradio cijeli niz prijava inspekcija rada zbog rada na crno.

Asfaltirao je ceste, izrađivao čarape, radio kao mljekar, a nimalo slučajno snimljen je i kako sječe meso u mesnici. Borut Pahor osmislio je kampanju za predsjednika Slovenije očito kao fotogaleriju s naslovom “I ja sam radnička klasa”. Ipak, poslove je obavljao bez ugovora o radu, pa je zaradio i niz prijava inspekcija zbog rada na crno. U Pahorovu stožeru rekli da su pazili na sigurnost i da su spremni platiti kaznu.


Idi na 24sata

Komentari 13

  • inter11 14.08.2012.

    Neće Milanović ruke isprljat da mu nebi crno ispod nokta bilo, naši političari su radnici da nema večih,samo šta sabor uvijek prazan,pa vam sve to govori!

  • zg36 14.08.2012.

    Kako li su samo svi političari marljivi i poduzetni pred izbore, prikazuju se kao dobri mali dječačići i curice, a kad ih izaberu onda "savjetnici" i PR preuzmu uzde u svoje ruke i dobro ih upregnu

  • Palmira2 14.08.2012.

    Da mi je vidjet Yusipovića kako pokušava nešto raditi. Ma, nema šanse, to je za njega nepoznat pojam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare