To je to što me zanima!

U raketiranju pobunjeničke Misrate poginulo je 10 civila

Glasnogovornik pobunjenika Ahmed Hassan istaknuo je da su tijelo poginule žene našli među ruševinama njezine kuće. Hassan tvrdi da ih se napada svakodnevno
Vidi originalni članak

U granatiranju libijske Misrate, koju drže pobunjeničke snage, poginulo je 10, a ozlijeđeno je 40 ljudi. Glasnogovornik pobunjeničkih snaga Ahmed Hassan tvrdi kako su žrtve napada bili isključivo civili. Istaknuo je kako su tijelo stradale žene našli među ruševinama njezine kuće. Hassan je kazao kako je grad, koji nadziru pobunjenici, bio na meti gotovo svakodnevnog bombardiranja Gadafijevih snaga i da NATO u petak nije gađao njihove položaje, javlja ABC. Prije tjedan dana Gadafijeve snage raketirale su Misratu i u tom je napadu ubijeno 20 ljudi, a ranjeno je njih 80. 

Gadafi: Pobijedit ću NATO i ostajem na vlasti

Libijski čelnik Moamer Gadafi je istaknuo kako će pobijediti NATO te kako će ostati na vlasti u Libiji. Kaže i kako ga ni nuklearne bombe neće otjerati, piše Sky. Gadafi je naglasio da su snage NATO-a kukavice te kako će se boriti protiv njih ukoliko dođu na kopno. Pozvao je sve Libijce da se pripreme za oslobađanje Libije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • crotemplar 18.06.2011.

    ovaj na slici je civil, civil s puškom, ali i dalje civil (za one koji neznaju taj termin (civil s puškom) je relativno nov i vrlo praktičan, kad ti treba samopromocija onda fino poredaš dvadesetak naoružanih ljudi u civilkama i kažeš kako su oni narodna vojska koja se bori protiv diktatora, kad jedan od njih pogine samo mu uzmeš pušku okineš koju slikicu i evo ga mučki ubijeni civil koji je do jučer sadio jagode i pisao poeziju)

  • Nesvrstani_1 17.06.2011.

    Demokrate krvavih ruku. Ne zaboravimo da i HV može biti pozvana da ubija nekoga s kim nema ama baš nikakve veze!!!

  • JaSamNisamTi 17.06.2011.

    di ste sad dezurni moralisti. kad ameri gađaju onda vas je posvuda, a kad ovaj bolesnik ubija svoj narod onda je to ok?

Komentiraj...
Vidi sve komentare