To je to što me zanima!

U Savi plutala dva ženska tijela - u Zagrebu i u Sl. Brodu

Građani su u srijedu u 17.15 sati vidjeli u rijeci Savi tijelo. Utvrđeno je da je riječ o ženi, a na tijelu nisu pronađeni znakovi nasilja. Tijelo je pronađeno na Trešnjevci
Vidi originalni članak

Građani su u srijedu u 17.15 sati vidjeli u rijeci Savi tijelo. Utvrđeno je da je riječ o ženi, a na tijelu nisu pronađeni znakovi nasilja. Tijelo je pronađeno na Trešnjevci, Aleja Matije Ljubeka u visini igrališta za bejzbol. Tijelo su odvezli na obdukciju. 

U Savi je u srijedi pronađeno još jedno tijelo žene, ali u Slavonskom Brodu. Truplo je oko 13.30 sati na površini vode zamijetio vlasnik jedne splavi i odmah pozvao policiju. 

Truplo žene u vodi je već danima i teško je bez obdukcije utvrditi identitet, ali neslužbeno doznajemo da se radi o ženskoj osobi staroj oko 60 godina i visokoj oko 160 cm. Također saznajemo da na tijelu nisu zamijećeni tragovi nasilne smrti. Tijelo utopljenice iz Save izvukli na policijski službenici PU brodsko-posavske, pa nije bilo potrebe za angažiranjem specijalne ronilačke policijske jedinice iz Osijeka, koja u takvim slučajevima bude pozivana na intervenciju. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 01.06.2015.

    Aleja M.LJubeka je na Jarunu=jezero a bejzbol igralište Središće Novi Zagreb?

  • ValentinaBlazevic 29.05.2015.

    Pravopis 0 bodova...

  • Baba s cigarom 29.05.2015.

    Tijelo u Savi na Trešnjevci?To se zove misterij!

Komentiraj...
Vidi sve komentare