To je to što me zanima!

U roku dva mjeseca SDP izgubio sedam mandata

Da su izbori sada, SDP bi dobio 29,4 a HDZ 22,3 posto glasova. S obzirom na anketu provedenu prije dva mjeseca, razlika je malo smanjena
Vidi originalni članak

Najnovija anketa koju je proveo Večernji list pokazuje kako je razlika između HDZ-a i SDP-a smanjena, ali da socijaldemokrati i dalje uvjerljivo vode. Da su izbori sada, SDP bi dobio 29,4 a HDZ 22,3 posto glasova. S obzirom na anketu od prije dva mjeseca, razlika je na nacionalnoj razini neznatno smanjena. Rezultati po izbornim jedinicama su drugačiji. Iako HDZ vodi u samo dvije izborne jedinice, a SDP u osam, SDP je izgubio sedam, a HDZ dobio jednog zastupnika. No SDP bi sa 63 zastupnika i dalje imao 15 mjesta više u Saboru i sastavljao bi Vladu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • irenad 18.09.2007.

    Šteta, prvi put da se pojavilo neko mlado lice u našoj politici pa ga odmah moramo \"pokopati\". Oduvijek sam govorila da hrvati iz Bosne nemaju što glasati na Hrvatskim izborima, zar je malo što im stalno šaljemo milijunske iznose u Bosnu nego još m,oraju i odlučivati tko će voditi Hrvatsku. Zato koalicijska vlada nije ni valjala jer je novac slala u vladu BiH a ne u Hercegovinu. Svi su tad bili na splitskoj Rivi - a poslije!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare