To je to što me zanima!

U Roses Designer Outletu od ove godine i Calvin Klein store

Centar s više od 150 najpoznatijih svjetskih marki po outlet cijenama otvara nove dućane i poprima novi izgled u 2017. godini
Vidi originalni članak

Posjet outlet gradiću popularan je način na koji kupci diljem svijeta umanjuju troškove kupovine vrhunskih brandova, a u Hrvatskoj je ovaj shopping koncept zaživio upravo u Roses Designer Outletu u Svetom Križu Začretje kod Krapine.

Unutar ulica koje okružuju šarena pročelja, vrtovi i šetališta nalaze se dućani s više od 150 najpoznatijih svjetskih marki po cijenama stalno sniženima od -30% do -70% među kojima su Nike Factory Store, adidas Outlet Store, Tommy Hilfiger, a od ove godine i Clavin Klein.

"Zbog uspješnog poslovanja zanimanje za najam prostora u centru i suradnju pokazuju mnogi vlasnici inozemnih brandova, a s postojećim zakupcima koji ostvaruju zavidne rezultate dogovaramo proširenje svojih dućana" - tumači smjer razvoja centra direktor Roman Rogović.

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju otvorio se prostor za dolazak novih brandova koje zanima outlet prodaja te se uz trenutnih 15.000 kvadrata u Rosesu pojavila potreba za dodatnim prostorima za najam. Proces proširenja centra započeo je u ljeto obnovom krovova i pročelja te uređenjem cvjetnjaka, a nastaviti će se izgradnjom dodatnih 8.000 prodajnih kvadrata. 

Kao jedini trgovački centar ove vrste u Hrvatskoj gdje se prodaje roba za zaliha, posebne outlet linije i roba preostala iz ranijih kolekcija, Roses Designer Outlet predstavlja posebnost u shopping kulturi koju je prepoznao veliki broj domaćih ali i stranih kupaca koji tijekom ljetnih mjeseci redovito posjećuju centar na putu prema moru i pri povratku u Euro zonu.

"Tijekom osam godina poslovanja prošli smo proces privikavanja kupaca na kupovinu u outletu. Vjerujemo da smo kod većine ispunili očekivanja jer među posjetiteljima bilježimo najveći broj kupaca koji se u Roses redovito vraćaju. Možda bismo ipak mogli reći da smo najviše radili na privikavanju naših zakupaca. Neke od njih smo uspješno uputili u principe outlet prodaje i oni danas u našem centru prosperiraju dok određeni broj zakupaca taj proces još uvijek prolazi" – objašnjava Rogović dodajući kako formiranje konkurencije na istoku Zagreba koju najavljuje IKEA smatra dodatnim poticajem za razvoj koji će u narednim godinama Roses Designer Outlet učiniti još boljim mjestom za najpovoljniju kupovinu vrhunskih svjetskih brandova.

Idi na 24sata