To je to što me zanima!

U Saboru donose zakone, a varaju Poreznu upravu?

HDZ ne zna koliko duguje. SDP duguje više od 80 tisuća, HSS i HSLS kažu da su sve platili. Muljanje Poreznoj nije strano ni oporbi, ni vladajućima
Vidi originalni članak

Porezna uprava pokrenula je upravne postupke protiv četiriju parlamentarnih stranaka. Doznajemo da je riječ o HDZ-u, SDP-u, HSS-u i HSLS-u. Da je u HDZ stiglo rješenje Porezne uprave, potvrdio je Ivan Jarnjak, no koliko novca i zbog čega duguju, nije znao. Neslužbeno se doznaje da Porezna uprava od SDP-a potražuje više od 80.000 kuna. Dug je nastao jer je SDP isplaćivao honorare novinarima i urednicima svog lista krivim ugovorom. HSS je dugovao 140.000 kuna. U stranci tvrde da su dug platili. Jedan od članova HSS-a stranci je ostavio stan u Londonu, a oni su mu osigurali stan u Zagrebu, za što je naknadno plaćeno 50.000 kuna poreza. Ostatak od 90.000 kuna nakupio se zbog neplaćanja poreza županijskih organizacija.
I u HSLS-u tvrde da su platili svoj dug koji se kreće oko 4000 kuna. Dug je nastao jer jedna županijska organizacija nije platila porez i prirez na isplaćeni honorar.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • brko1 18.10.2008.

    Oni su glava naše smrdljive ribe!

  • tomash 18.10.2008.

    Da poduzece ne placa porez, zatvorili bi ga. Mozda bi bilo najbolje za nas da onda i ove stranke zatvore za rad. Oni i nogometasi ne plačaju porez i nikome nista, da vi i ja ne placamo odmah bi nas... Jedini zakljucak iz toga je da ima nas \"stoke\" koja moramo raditi za takve, koji rade po drzavi sto hoce.

  • mirni1 17.10.2008.

    pa oni ni parkiranje ne plaćaju a zašto bi porez

Komentiraj...
Vidi sve komentare