To je to što me zanima!

U Saboru ostalo 7 zastupnika, nije se pojavio niti predlagatelj

Valter Boljunčić (IDS) predložio je da se Pazinu vrati sjedište trgovačkog suda, a da se sjedište Istarske županije iz Pazina prebaci u Pulu. Nije se pojavio na raspravi
Vidi originalni članak

Sablasno prazne ostale su saborske klupe večeras kada se raspravljalo o zadnjoj točki dnevnog reda koju je predložio IDS-ovac Valter Boljunčić, a na kraju se niti on ni nitko iz njegove stranke nisu pojavili na raspravi.

- Eto ostalo nas je svega sedmero. Toliko o ozbiljnosti predlagača kojega nema na predstavljanju ovoga zakona - kazao je onima koji su još ostali u sabornici nezavisni zastupnik Damir Kajin

Sa snimke se teško može razabrati i tih sedmero zastupnika.

Inače, raspravljalo se o Boljunčićevu prijedlogu da se Pazinu vrati sjedište trgovačkog suda, a da se sjedište Istarske županije iz Pazina prebaci u Pulu.

Nakon što je Kajin govorio u ime svog kluba za pojedinačnu raspravu se javila SDP-ovka Tanja Vrbat koja je ovaj prijedlog nazvala "običnim politikantstvom". 

- Ovaj prijedlog zakona nazivam običnom političkom igrom i neuvažavanjem ne samo građana nego i Istre kao takve. 

Rasprava je trajala punih 10 minuta, a nije mogla duže niti trajati jer ionako više nikoga nije bilo u sabornici.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • RockNrolla_1 06.02.2014.

    ak se vama ne dolazi na posao ja cu umijesto vas za te novce sjediti u fotelji tupo zujati u zid jedva cekat da sjednica zavrsi i nis ne radit....jel tako vi kad ste u saboru sjedite klevetate jedan drugog i to je sve kaj znate

  • NERON13 05.02.2014.

    Pod hitno ukinuti Sabor jer očigledno nema nikakvog smisla niti funkciju osim mlaćenja para poreznih obveznika. Sram Vas sve skupa može biti.

  • ludom 05.02.2014.

    Koliko nas građana komentira na ovom portalu? Koliko nas građana komentira na nekom drugom portalu? Koliko nas uopće zna o čemu se radi? Do kada ćemo komentirati u prazno vijesti, koje su i više nego crna kronika? Treba se organizirati, kao što smo to učinili 91. i stati na kraj likovima koji nas sustavno tlače niz godina. Danas nam je lakše biti u vezi, jer prije dvadeset godina nismo imali društvene mreže. Diži se narode Hrvatski!

Komentiraj...
Vidi sve komentare