To je to što me zanima!

Misterij nestanka Britanke u Šibeniku: Nema joj traga dva dana. Policija moli za pomoć

Od svjedoka koji su svoj iskaz već dali policiji nestala Britanka nalazila se u skupini turista koji su razgledali stari dio grada i odjednom je nestala
Vidi originalni članak

Ellen Betty Solomons (80), Britanka iz Londona, nestala je u ponedjeljak u jutarnjim satima u Šibeniku odakle se udaljila u nepoznatom pravcu. 

Kako stoji na stranici Nestali.hr, u trenutku nestanka bila je odjevena u plavu majicu dužih rukava, sive hlače dužine ispod koljena, tenisice Skechers zelene boje, a jutros je šibenska policija objavila novu fotografiju. Ima smeđu kosu, plave oči. Visoka je 158 centimetara. Priča engleski.

Od svjedoka koji su svoj iskaz već dali policiji, kako doznaje Morski, nestala Britanka nalazila se u skupini turista koji su razgledali stari dio grada i odjednom je nestala. Navodno je posljednji put viđena od strane drugih turista iz skupine koji su joj pomogli podići novac s bankomata (kod Medulićevog trga), no od tada joj se gubi svaki trag.

TUGA OČAJNOG OCA ’Znam da moj sin Goran nije živ. Ali neću odustati i za njim ću tragati sve dok živim i dišem’

Policija moli sve građane da ukoliko raspolažu bilo kakvom informacijom o nestaloj obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu 192 ili 112.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • octopuss 29.06.2022.

    Ljeto. Toplo. Hormoni. Mladost - ludost...

  • mmirka 29.06.2022.

    Žena ima 80 godina i putuje svijetom, svaka čast..nadam se da je zena dobro i da ce je naci.....a naši penzici kopaju po kantama, nemaju ni za frizera i pedikera...jad i tuga.

  • Svetlana_1 29.06.2022.

    Došla u hr na godišnji!!!! Bože budi joj na pomoći jer nije ni prva ni poslijedna koja je silovana i ubijena😪

Komentiraj...
Vidi sve komentare