To je to što me zanima!

U Šibensko-kninskoj županiji 344 novooboljelih, jedan mrtav

Umro je muškarac starije životne dobi (1937. godište) koji se od covida liječio u šibenskoj bolnici. Trenutno su u županiji 1123 aktivna slučaja zaraze
Vidi originalni članak

Bolest uzrokovana koronavirusom potvrđena je kod nove 344 osobe, a jedna je umrla u Šibensko-kninskoj županiji u protekla 24 sata, priopćio je u četvrtak županijski Stožer civilne zaštite.

S područja Šibenika su 184 zaražene osobe, 32 iz Vodica, 29 iz Drniša, 28 iz Tisnog, 20 s područja Knina, 13 iz Murtera, devet iz Skradina, sedam iz Tribunja, po šest osoba s područja Kistanja i Bilica, po četiri iz Primoštena i Rogoznice te po jedna iz Pirovca i Ružića.

KOMENTIRA: JASMINA SARIĆ ČEDIĆ S 10.000 umrlih izgubit ćemo grad poput Knina. Zastrašujuće

Umro je muškarac starije životne dobi (1937. godište) koji se od covida liječio u šibenskoj bolnici.

Trenutno su u županiji 1123 aktivna slučaja zaraze.

U šibenskoj bolnici liječi se 48 covid pozitivnih osoba, od kojih je osam na respiratoru, četiri osobe su na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u), a tri na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). U kninskoj bolnici liječi se devet osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

DNEVNI REKORDI ZARAZE WHO javlja: Europa je opet epicentar pandemije, ovo je stanje s koronom po državama

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 2480 osoba. Od toga je 2451 bliski kontakt oboljelih, a za 29 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u RH prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 680 uzoraka za testiranje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare