To je to što me zanima!

U Siriji su smaknuli četvrtog aktivista Crvenog polumjeseca

Bashar al-Jusef (23) ubijen je metkom u glavu iako je bio označen vidljivim znakom Sirijskog arapskog Crvenog polumjeseca. Radio je u istočnoj pokrajini Deir Ezor
Vidi originalni članak

Dobrovoljac Crvenog polumjeseca ubijen je dok je davao prvu pomoć stradalima u Siriji, objavila je ta organizacija. Bashar al-Jusef (23) četvrti je lokalni humanitarac ubijen u krvavim sukobima u Siriji. Ubijen je metkom u glavu iako je bio jasno označen vidljivim znakom Sirijskog arapskog Crvenog polumjeseca. Radio je u istočnoj pokrajini Deir Ezzor. Još nije poznato tko je mladićev ubojica. 

Aktivisti Crvenog polumjeseca često su na vatrenoj liniji jer na njih s nepovjerenjem gledaju i oporba i pristaše predsjednika Bashara al-Assada, prenosi sirijska agencija SANA

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mik 25.06.2012.

    CIA zapoćinje sukobe u svim zemljama svijeta a onda koriste višak naoružanja koji su proizveli u strahu od Rusa, Kineza;Indijaca, svemiraca......Prenesite rat na njihov teren i umru od straha.....Odvratni su ti Ameri !

  • cosanostra1 24.06.2012.

    u sirije izgleda elddorado za ubice....ali koga to brine.....FFFFFUUUUUUJJJJJJ međunarodna politika

  • dac11 24.06.2012.

    Zanimljivo je kako "svjetski policajac" ne reagira kada nema interesa. Sirijska vojska moze raditi sto im se svida, a UN samo promatra. Izgleda da se UN pretvorio u nesto kao sto je bila Liga Naroda prije 2. svjetskog rata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare