To je to što me zanima!

U Sisačko-moslavačkoj županiji novi rekord, 267 novozaraženih

Sisačko-moslavački Stožer civilne zaštite izvijestio je u subotu o 267 novih slučajeva zaraze koronavirusom, što je novi rekord u toj županiji.
Vidi originalni članak

Kako stoji u dnevnom izvješću, 57 novozaraženih je iz Siska, 53 su iz Popovače, 48 iz Kutine, 44 iz Petrinje, 25 iz Novske, 13 iz Lipovljana, šest je osoba iz Dvora, po pet iz Gline i Velike Ludine, četiri iz Hrvatske Kostajnice, po tri su osobe iz Topuskog i Gvozda, te jedna iz Sunje.

BOLNICE SE KRPAJU Covid bolnica i na Jordanovcu, a svima fali ljudi: 'U Dubrovniku već otkazujemo neke zahvate'

U izvješću se stanovnici županije opetovano pozivaju na odgovornost, te primjenu epidemioloških mjera i odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite, kako bi se spriječilo daljnje širenje covida-19.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Djevica od 1845 06.11.2021.

    Cijepljeni šire virus i treba ih sankcionirati,jer ugrožavaju zdrave.

  • Hajduk Beograd 06.11.2021.

    Ko se ne cjepi neka sjedi kući i ako izađe kazniti ga novčano i kraj priče ovi ne cjepljeni su rizik za sebe al ok neće se cjepiti ali ugrožavaju zdravlje drugih ljudi, sve to kazniti maxsimalo po đepu ako se zateknu u dućanu šoping centru kafićima restoranima javnom prijevozu frizeru itd itd

  • 06.11.2021.

    Jučer je na presici objavljeno da je od ukupnog broja zaraženih 75% cijepljeno.a broj hospitaliziranih cijepljenih osoba je 51%. Ako je lagao Bozinovic o podacima onda lažem sad i ja. Potražite snimku i uvjerite se sami.

Komentiraj...
Vidi sve komentare