To je to što me zanima!

'U sisačkom Komunalcu je zamračeno više milijuna kuna'

Bivšem direktoru tvrtke Gospodarenje otpadom za magisterij je isplaćeno 28.500 kuna, jedna od referentica tijekom sedam godina dobila je 52.900 kuna...
Vidi originalni članak

Tvrtka Gospodarenje otpadom Sisak trošila je velike iznose na obrazovanje zaposlenih. Tako je bivšem direktoru kroz dvije godine za magisterij isplaćeno 28.500 kuna, jedna od referentica tijekom sedam godina dobila je 52.900 kuna kako bi od referentice došla na funkciju voditeljice odjela, a skladištar je dobio 19.300 kuna za školovanje kako bi postao upravni referent. Javnost je o ovim troškovima na današnjoj konferenciji za medije izvijestila sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček koja je istaknula da je tvrtka godišnje za reprezentaciju trošila 40 do 60 tisuća kuna, 4.360 kuna potrošeno je za vino, a u fakturama su uočili veliku potrošnju sredstava za tonere. 

Na konferenciji se govorilo i o sisačkom Komunalcu. Naime, raniji prostor tvrtke u Fistrovićevoj ulici je prodan, zatim preprodan i trenutno je u vlasništvu osobe koja je u središnjem MeksikuPrema izjavi gradskih čelnika u tim transakcijama "zamračeno" je više milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Ahileja 08.11.2013.

    Zamračiti nekoliko milijuna, to više nije vijest. Čekamo presude o zatvorima i vračanju ukradenog.

  • DIgad 08.11.2013.

    a kad će osvanuti naslov " ovdje nije zamračeno ništa- računi kao suza čisti"

  • StjepanValjak 08.11.2013.

    Opet Udba i komunjare na djelu,šta su i ovi morali plačati Fimi mediju za HDZ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare