Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
67 komentara

'U sisačkom Komunalcu je zamračeno više milijuna kuna'

Bivšem direktoru tvrtke Gospodarenje otpadom za magisterij je isplaćeno 28.500 kuna, jedna od referentica tijekom sedam godina dobila je 52.900 kuna...

Nikola Cutuk/PIXSELL
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
67 komentara

Tvrtka Gospodarenje otpadom Sisak trošila je velike iznose na obrazovanje zaposlenih. Tako je bivšem direktoru kroz dvije godine za magisterij isplaćeno 28.500 kuna, jedna od referentica tijekom sedam godina dobila je 52.900 kuna kako bi od referentice došla na funkciju voditeljice odjela, a skladištar je dobio 19.300 kuna za školovanje kako bi postao upravni referent. Javnost je o ovim troškovima na današnjoj konferenciji za medije izvijestila sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček koja je istaknula da je tvrtka godišnje za reprezentaciju trošila 40 do 60 tisuća kuna, 4.360 kuna potrošeno je za vino, a u fakturama su uočili veliku potrošnju sredstava za tonere. 

Na konferenciji se govorilo i o sisačkom Komunalcu. Naime, raniji prostor tvrtke u Fistrovićevoj ulici je prodan, zatim preprodan i trenutno je u vlasništvu osobe koja je u središnjem MeksikuPrema izjavi gradskih čelnika u tim transakcijama "zamračeno" je više milijuna kuna.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message