To je to što me zanima!

U Jankomiru izbio požar u Rimčevom skladištu, poručuju da je to 'toplinski incident'

Jutros oko 9 sati u skladištu na Jankomiru izbio je požar no ugašen je na vrijeme, sami djelatnici su ga prigušili aparatima za početno gašenje. "Rimac automobili" potvrdili su da je do 'toplinskog incidenta' došlo kod njih
Vidi originalni članak

- Možemo potvrditi da je došlo do manjeg toplinskog incidenta u dijelu našeg izdvojenog skladišta, koje se nalazi na udaljenoj lokaciji od ostalih objekata Rimac Grupe, potvrđeno je za 24 sata iz kompanije Mate Rimca. Nitko nije ozlijeđen, šteta je minimalna, a situacija vrlo brzo stavljena pod kontrolu, dodaju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Aktivno istražujemo incident , kako bismo osigurali da se slično ne ponovi, poručuju iz tvrtke. 

U Ulici Jankomir na broju 25 jučer nešto prije devet sati vatrogasna je služba dobila dojavu o požaru u skladištu, no već pet minuta kasnije sami su djelatnici u  skladištu požar prigušili s aparatima za početno gašenje. Požar je izbio na jednoj od paleta, kažu neslužbene informacije s terena, i ugašen je. Nije bila potrebna niti pomoć Elektre, čiji su djelatnici bili pozvani u pomoć, ali zatim i vraćeni. Trenutačno je u tijeku odimljavanje prostorija. 

Prije desetak dana požar je bio izbio i u industrijskom postrojenju Rimac Automobila u Ulici Velimira Škorpika u Zagrebu. Tad su dojavu vatrogasci dobili u popodnevnim satima, do požara je bilo došlo u izoliranom testnom dijelu proizvodnje pa se nije mogao proširiti. 

Zapalile su se bile akumulatorske ćelije. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ivan Ivić 882 25.02.2023.

    jeli to početak kraja Rimćeva carstva, je li dobro osigurao svoja skladišta?

  • Dr.Tuđman 25.02.2023.

    Prokuvale baterije...

  • ilmare 25.02.2023.

    Nema ventilacije ? Ili je to "globalno zatopljenje ".. :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare