To je to što me zanima!

U školi nalaze šprice, nema grijanja, WC-a, dvorane...

IMOTSKI: Idu u ruševnu školu koja je sagrađena '40-ih godina prošlog stoljeća i od tada pa do danas osim prozorskih okvira u nju se nije ulagalo
Vidi originalni članak

Prije početka nove školske godine djeca iz područne škole iz Kamenmosta, koja pripada Osnovnoj školi Stjepana Radića iz Imotskog, ne brinu se o udžbenicima, nego o tome u kakvim će prostorijama ove godine slušati nastavu. Škola je sagrađena '40-ih godina prošlog stoljeća i od tada pa do danas osim prozorskih okvira u nju se ništa nije ulagalo. Roditelji su molili pomoć od gradonačelnika te ravnateljice Osnovne škole Stjepana Radića Mare Pezo, no nitko im ne želi pomoći.
- Kao da nas ismijavaju. Ravnateljica je rekla da igralište neće urediti i da bi bilo najbolje iščupati loze i pustiti djecu u vinograd. Rekla je da u ovu školu ne želi ništa ulagati, nikada nije ni bila u njoj - pričaju roditelji, koji su prosvjedovali ispred škole. Djeca nemaju u školi zahod nego maleni izvan škole. Nemaju ni dvoranu za tjelesni odgoj. U prizemlju, kažu roditelji, koje je zatrpano smećem okupljaju se narkomani.
- Naša djeca pronalaze odbačene šprice, krvave maramice, a odgovorni šute - odrješiti su roditelji. Ravnateljica škole nije bila dostupna za komentar.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • djeca s Kamenmosta 22.08.2009.

    nek se srami i stidi ova država, pogotovo naša ravnateljica i načelnik Vuksan. da nemamo igralište na kojem se moremo pristojno igrati i družiti. okruženi smo narkomanskim stvarima, i.... da ne govorim dalje. ovo je užas zar smo mi to žaslužili pa nam tako daju?! oduzimaju nam veselje, oće li se to već jednom promijeniti?!! nismo mi krivi što je gospodin Tonći Vuksan ima obračune s našim roditeljima pa sve pada na naša leđa. a za sve to je on KRIV. neka se ugleda na kolegu Antu Đuzela, koji je napravio puno toga za grad Imotski i djecu. NEK SE SRAMI TA DRŽAVA, KAD DJECA NEMAJU PRAVA U NJOJ!

  • crobinho 22.08.2009.

    poštovani admine, ako sam se u svom komentaru nadovezao na nečiji prethodno napisani, onda to ne znači da ja želim chatat s njim!!! u svom komentaru nisam nikoga vrijeđao zato bih vas molio da ga vratite jer ispadate jednako smiješni i neozbiljni kao i velika većina vaših novinara, hvala!!!

  • maser 22.08.2009.

    Ma to i je prava škola,priprema ih za život.Ka da će im posli biti bolje.Nek odma znaju u koju su kašetu brokava upali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare