To je to što me zanima!

U smrskanom autu kraj mrtve mame našli bebu - bez ozljeda

Joanna Bull (29) poginula je u teškom sudaru s kamionom na autocesti. Kraj Joanninog tijela ležala je njezina beba od pet tjedana. Ruby je prošla bez ozljede
Vidi originalni članak

Beba stara samo pet tjedana prošla je neozlijeđena u prometnoj nesreći koja je ubila njezinu majku. Britanka Joanna Bull (29) išla je s kćerkom u posjet majci u Warwickshire. Sudarila se s kamionom. Spasioci su izvukli malenu Ruby iz smrskanog Peugeota 406. 

Helikopterom su je prevezli u bolnicu iz predostrožnosti. Međutim, prošla je bez ozljeda. Sada o njoj brine otac Dave koji nije bio u automobilu. 

Joanna i Dave bili su u braku malo više od godine dana. Dave je na Facebooku napisao kako mu je predivna žena podarila najbolji poklon za godišnjicu, Ruby, piše Daily Mail.

Obitelj je shrvana gubitkom, a svi su Joannu opisali predivnom, brižnom i toplom ženom. 

Britanska policija još istražuje okolnosti nesreće na autocesti u Oxfordshireu.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • kung fu panda 17.06.2014.

    pretužno,sreća je što je bar bebica preživjela

  • AntonTrdić 17.06.2014.

    nadam se da ce mala imati mamu zauvijek u sjećanju, makar nece znati kakva je bila i cuti njezin glas

  • Mustafa Aga 16.06.2014.

    Ni list sa grane ne moze pasti bez znanja i odobrenja Uzvisenog Boga...Naravno i ovaj dogadjaj je pod kontrolom Uzvisenog Boga...Ima tu puno elemenata koji ucestvuju u ovom dogadjaju...Sve se desava sa odredjenim ciljem...Mi ljudi nemamo to znanje ali Uzviseni Bog zna zasto se ovo desilo i koje su posledice ovog dogadjaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare