To je to što me zanima!

U Sparu i Intersparu isplatili su uskrsnice od 400 kn radnicima

Ranije su svojim zaposlenicima dali 1500 kuna bonusa, a kako bi zaštitili zdravlje svojih ljudi, na sve blagajne stavili su zaštitne barijere od pleksiglasa, uveli skraćeni radni tjedan za radnike...
Vidi originalni članak

Nakon 1500 kuna bonusa, zaposlenicima u trgovinama Spara i Interspara isplaćena je i uskrsnica od 400 kuna.

- Ponosni smo na naše djelatnike, koji svakodnevno ulažu izniman trud kako bi svim našim kupcima osigurali potrebnu opskrbu. Nakon što smo osigurali bonus, koji smo isplatili u dva dijela po 750 kuna, djelatnicima je isplaćena i uskrsnica. Ovako želimo našim zaposlenicima dodatno uljepšati Uskrs s njihovim obiteljima - poručuju iz Spara.

Naveli su kako su smanjili i broj radnik dana kako bi osigurali maksimalnu zaštitu za sve naše djelatnike i omogućili im više slobodnog vremena. Djelatnici su podijeljeni u dvije grupe tako da jedan tjedan rade tri dana, a drugi tjedan četiri dana.

- Uveli smo i niz mjera da maksimalno zaštitimo djelatnike i kupce. Uz zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva svim našim djelatnicima svakodnevno prije ulaska u prodajni prostor mjerimo tjelesnu temperaturu. U svim trgovinama postavili smo i zaštitne barijere od pleksiglasa na svim blagajnama, a djelatnicima na samoposlužnim blagajnama omogućili smo zaštitne vizire - naveli su.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 07.04.2020.

    Kaj fali...radila sam u firmi nikad ni kune nisam dobila tak da i tih 400kn vredi puno...

  • bnjegov8 06.04.2020.

    premalo, konzum je dao 1000 kn, ktc 1400 kn + sunka i jaja ,

  • morana1 06.04.2020.

    Svaka kuna dobro dođe, ali ovi su ljudi zaslužili za Uskr - više ! Moglo se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare