To je to što me zanima!

U splitski klub noćas došla policija: Sukobili su se zaštitar i muškarac, korišten pepper sprej

Vidio sam dva policijska auta, ubrzo su ispraznili cijeli klub pa smo otišli kući, rekao nam je čitatelj koji je u noći sa subote na nedjelju došao po svoje prijatelje. Iz policije nemaju saznanja da je netko ozlijeđen
Vidi originalni članak

U noćnom klubu u Odeskoj ulici u Splitu u noći sa subote na nedjelju došlo je do sukoba zaštitara i nepoznatog muškarca, pri čemu je zaštitar upotrijebio sprej s nadražujućom tvari, potvrdila nam je policija nakon dojave čitatelja.

NEMA OZLIJEĐENIH VIDEO Pogledajte jedan od požara zbog kojeg je policija u Zagrebu noćas uhitila čovjeka

Kako navode u odgovoru na naš upit, oko 2:35 sati zatražen je dolazak policije u ugostiteljski objekt u Splitu zbog prepirke i naguravanja jednog nepoznatog muškarca i zaštitara ispred kluba u kojem sukobu je zaštitar uporabio sprej s nadražujućom tvari, nakon čega se muškarac udaljio.

Zaštitari: Moguće je da je muškarac upotrijebio sprej 

- Policijski službenici su na izašli na mjesto događaja. Tijekom obavljanja razgovora i utvrđivanja činjenica, zaštitari su naveli kako postoji mogućnost da je navedeni muškarac u tijekom večeri u objektu upotrijebio sprej s nadražujućom tvari - dodaju iz PU splitsko-dalmatinske.

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA VIDEO U Osijeku skupina ljudi tukla čovjeka, derali se: Mi smo purgeri, najjači smo najjači!

Naš čitatelj kaže kako je bio samo u prolazu, a za incident su mu dojavili prijatelji.

- Kad sam došao, već su ispraznili cijeli klub. Bila su dva policijska auta. Prijatelji su mi rekli da su najednom samo svi počeli kašljati, a neki su i povraćali. Nije suzavac, ali je nešto od čega se jako kašlje - opisao je.

MEĐU NJIMA I ISTAKNUTI HDZ-OVAC? Pijani mlatili ljude u kafiću kod Varaždina pa napali i policiju. Sutkinja ih je pustila na slobodu

Iz policije su dodali kako noćas za vrijeme nazočnosti policijskih službenika na terenu nitko nije zatražio liječničku pomoć, niti da u ovom trenutku imaju saznanja da je netko u događaju ozlijeđen. Poručuju da su u tijeku izvidi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare