News

Komentari 1

VIDEO Pogledajte jedan od požara zbog kojeg je policija u Zagrebu noćas uhitila čovjeka

VIDEO Pogledajte jedan od požara zbog kojeg je policija u Zagrebu noćas uhitila čovjeka

U noći sa subote na nedjelju u Zagrebu je izbilo nekoliko požara, zbog čega su policijski službenici PU zagrebačke uhitili 41-godišnjaka koji se dovodi u vezu s istima

Bio sam budan i vidio dim kroz prozor, a ubrzo nakon i dvije djevojke kako miču ostale kontejnere da se ne zapale pa sam pričekao da dođu vatrogasci, govori nam čitatelj o noćašnjem požaru kontejnera u Zagrebu u Ulici Zlatka Šulentića, a koji je povezan s uhićenjem čovjeka koji se dovodi u vezu s tim i još nekoliko požara.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar kontejnera

Kako je ranije priopćila PU zagrebačka, čovjek kojeg su uhitili imao je kod sebe predmete za potpalu, a svjedoci su za 24sata ispričali kako je osumnjičeni najprije stajao i promatrao požar, a u jednom je trenutku obukao crnu jaknu na bijelu, zbog čega je postao sumnjiv što je dovelo do uhićenja.

- Danas, 19. ožujka između 1 i 1.37 sati, u Susedgradu, na za sada neutvrđeni način izbio je požar na drvenoj šupi na Samoborskoj cesti u vlasništvu 68-godišnjakinje, zatim, požar kontejnera za odlaganje ambalaže u Ulici Zlatka Šulentića te požar drvene građe u krugu napuštenog objekta. Požare su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo - objavili su ranije iz policije i dodali kako su osumnjičenog 41-godišnjaka morali vezati lisicama u Ulici Vilima Korajca te da provode kriminalističko istraživanje.

 

Najčitaniji članci