To je to što me zanima!

U splitskoj luci izbio manji požar

Materijalne štete gotovo da i nije bilo - izgorjela su naslage smeća i jedan odbačeni madrac, rekli su u splitskoj vatrogasnoj postrojbi. Riječ je o derutnoj i napuštenoj zgradi Dalmacijavina
Vidi originalni članak

U prizemlju napuštene zgrade Dalmacijavina u splitskoj Gradskoj luci u ponedjeljak je izbio požar koji je brzom intervencijom vatrogasca ugašen, a učinjena je neznatna materijalna šteta, izvijestili su splitski vatrogasci

Odmah po dojavi o požaru oko 10,20 sati na teren je izašlo 13 vatrogasca sa četiri vozila te su oko 11 sati ugasili vatru.

VIDEO: GORJELA ŠKOLA U DUBRAVI 'Prvo korona, potres, pa sad i požar! Jadni klinci, katastrofa'

Materijalne štete gotovo da i nije bilo - izgorjela su naslage smeća i jedan odbačeni madrac, rekli su u splitskoj vatrogasnoj postrojbi.

Riječ je o derutnoj i napuštenoj zgradi Dalmacijavina u Gradskoj luci. U njoj se okupljaju splitski beskućnici i ovisnici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • xnet0822 02.11.2020.

    Izgleda da je to (ne)djelo "predsjednika" M&K kluba Radošić, jer u toj straćari koju on naziva "klubom" nema posla pa je iskalio bijes paleći kontejnere !

  • Vito1 02.11.2020.

    A možda je smeću narasla temperatura zbog korona virusa.

  • Vito1 02.11.2020.

    Žalosno. Nekad je Dalmacija vino bilo poznato po svijetu. Nisu htijeli Židova za vlasnika. Sad nepoznati spaljuju smeće u njihovom napuštenom prostoru kako bi napravili prostora za novo, jer ga nemaju gdje razvrstavati i korisno uporabiti. To je izgleda šablonska pripovjetka o Hrvatskoj - ne želiš dobročinitelja pa dobiješ pljačkaša te ostaneš bez posla i zemljišta. Ali se za to vlas bori protiv mita i korupcije pomoću svih sila sindikata i stečajnih upravitelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare