To je to što me zanima!

U Splitu i Dubrovniku pronašli veće količine droge kod mladića

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv oba mladića će se podnijeti kaznena prijava te će im ilegalne supstance biti oduzete
Vidi originalni članak

Splitska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom kod kojega je u stanu na splitskom području pronašli pet stabljika indijske konoplje, razne sjemenke ukupne težine 7,3 grama i korijenje ukupne težine 33 grama.

Ilegalna 'roba' mu je oduzeta, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

ISTRAGA U TIJEKU U Splitu podmetnuti požari? U dvije noći zapaljena dva auta

Iz PU dubrovačko-neretvanske su pak izvijestili kako su uhitili 25-godišnjaka koji je s drogom uhvaćen na izlaznoj graničnoj kontroli na MCGP Klek. Na granicu je osobnim automobilom dubrovačkih registarskih oznaka stigao u nedjelju oko 13 sati.

Temeljitom graničnom kontrolom koju su službenici Postaje granične policije Metković proveli s djelatnicima carine u otvorenom pretincu vozila pronađena je vrećica s marihuanom težine 75,1 gram. Droga je uz potvrdu oduzeta, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 25-godišnjak drogu nabavio radi dalje preprodaje.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama policija je protiv osumnjičenog 25-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • livija i ja 04.05.2020.

    Ako nije sin ugledne osobe zatvor doživotno -samo sin kruljca može čuvati lovu i drogu bez kazne dok sam kruljac mora vratiti lovu ili će u zatvor -on kao ugledna osoba

  • 04.05.2020.

    sramota tko je ovo stavio a korupciju na sudu u osijeku niste htjeli objavit, masonski robovi

  • Tiranosaurus 04.05.2020.

    Mmmm..kristalka

Komentiraj...
Vidi sve komentare