To je to što me zanima!

U Splitu je poginuo jedriličar Cicarelli, našli ga krvave glave

Nakon sat i pol jedrenja po jugu jačine oko 20 čvorova, 70-godišnji jedriličar vraćao se u matičnu luku, no pred sam ulaz u valu se prevrnuo, no uspravio se i nastavio jedriti
Vidi originalni članak

Poznati splitski jedriličar, 70-godišnji Lukša Cicarelli iz Jedriličarskog kluba Labud, smrtno je stradao u utorak poslijepodne pri povratku sa treninga.

Kormilar klase finn, koji se spremao za veteransko svjetsko prvenstvo ovog svibnja u Španjolskoj, nakon sat i pol jedrenja po jugu jačine oko 20 čvorova, vraćao se u matičnu luku, u Uvalu baluni. Pred sam ulaz u valu, ispred benzinske postaje, Cicarelli se prevrnuo sa svojom jedrilicom, koju je brzo i ispravio te nastavio jedriti prema pontonu i hangaru matičnog kluba Labud, javlja Slobodna Dalmacija. 

Oko 14.45 sati, mladi laseraš Dominik Perković i njegov trener Marko de Micheli Vitturi, primijetili su kako se Lukšin finn nekontrolirano vrti ispred prvog "Navinog" mula. Zatekli su Cicarellija u jedrilici okrvavljene glave, te su mu odmah pružili i pomoć, izvadili ga na ponton, pozvali Hitnu, ali nije mu bilo spasa.
 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • plutarh 07.02.2018.

    vjerojatno je napravio grešku pa ga je u glavu udario bum ....nitko od jedriličara ne nosi zaštitnu kacigu ali niti prvi motociklisti nisu nosili pa je to sad sasvim normalno i obvezno

  • ljubica ljubičica_1 07.02.2018.

    Ima on dobre godine.Zar nije zno da to više nije za njega.

  • Anon Ymus 06.02.2018.

    Jel netko vidio horvatincica danas...??

Komentiraj...
Vidi sve komentare