To je to što me zanima!

U Splitu se potukla dva vozača, u Dubrovniku dvojica mladića...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na videu se može vidjeti kako su se pohrvali i pali na tlo, nakon čega je mladi vozač starijeg udario šakom u glavu. Ubrzo je sjeo u svoj auto i odjurio dalje
Vidi originalni članak

Eno, mlađi je utekao. Netko je lupio u nešto, a sad ne znam što je bilo, čuje se na videu koji je snimio čitatelj.

U utorak oko 16 sati u krugu splitske bolnice (prva i druga fotografija s lijeva) nasred ulice potukla su se dva vozača. Kako nam je rekao čitatelj, potukli su se zbog toga tko će koga pustiti i tko ima prednost prolaska. Obojica su izašla iz svojih automobila i odlučili nesporazum riješiti šakama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na videu se može vidjeti kako su se pohrvali i pali na tlo, nakon čega je mladi vozač starijeg udario šakom u glavu. Ubrzo je sjeo u svoj auto i odjurio dalje.

Slično je bilo istog dana oko 18 sati u dubrovačkoj Vukovarskoj ulici.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mladić s bradom zaustavio je Mercedes nasred ceste, izašao iz vozila i na autobusnoj postaji ispred desetak ljudi izudarao mladića u trenirci (slike desno, op.a). Mladić u trenirci pokušao je pobjeći i preko četiri prometna traka - opisala nam je čitateljica koja je poslala video. Dodaje kako ne zna koji je razlog tučnjave. Policija nije dobila dojavu o tučnjavi u Dubrovniku, a u Splitu su izašli na mjesto sukoba, ali nikog nisu zatekli.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Popy_1 18.04.2019.

    Ahahaaha i onda ovi po splitu kazu da stranci prave guzve po cesti. A ovi nasi kao da su svi kupili vozacke...nemaju pojma kuda voze niti kulture ni nicega

  • Onkel Adi 18.04.2019.

    Biće kiše....

  • saitek1970 18.04.2019.

    Krate vrijeme dok ne dođu turisti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare