To je to što me zanima!

U stanu našli muškarca (51) s ozljedama opasnim po život

Muškarac kojeg su našli u stanu u Novom Zagrebu ima unutarnje krvarenje i ozljede opasne po život. Policija još utvrđuje što mu se točno dogodilo
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci u subotu su poslijepodne u stanu u Trnskom pronašli ozlijeđenog M.M. (51). Hitna pomoć prevezla ga je na KBC Zagreb, gdje su mu utvrdili kako ima ozljede opasne po život, a kako se doznaje ima i unutarnje krvarenje. 

Policija još utvrđuje kako se muškarac ozlijedio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bulog55 11.10.2015.

    Sigurno je jako kihnuo, što je izazvlo unutrašnje krvanje, nesvjesticu i pad i od toga ozljede. A možda je previše razbijaća i razbojnika još na slobodi zahvaljujući našem sustavu.

  • japanokinez 11.10.2015.

    Prvo i osnovno bi se trebalo saznati kako je policija pronašla u stanu tog čovjeka, a tek onda sve drugo. Ja pretpostavljam da naša policija obilazi stanove i ponekad pronađe tako unesrečene ljude. Što se tiće ozlijeda i unutarnjeg krvarenja, vjerovati je da se poskliznuo i pao niz stepenice koje sigurno zgrada ima. Mene svaki puta oduševi takvo lijepo kvalitetno novinarstvo za koje vjerojatno postoji i osobni dohodak i to obilat. Hvala našoj policiji koja uspješno pronalazi ljude, ozlijeđene ljude u svojim domovima.

  • čovječanstvo 11.10.2015.

    Vjerojatno je "pretučen do smrti"..

Komentiraj...
Vidi sve komentare