To je to što me zanima!

U stožeru Ive Josipovića već počeli slaviti pobjedu

Prve rezultate izlaznih anketa Ivo Josipović je dočekao s oduševljenjem. Nakon objave u stožeru u počeli pljeskati i uzvikivati: "Ivo, Ivo!"
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat SDP-a, Ivo Josipović na Facebooku već se zahvalio svojim biračima. "Prijatelji, hvala svima!!!! Molim za još malo strpljenja do objave prvih neslužbenih rezultata iz DIP-a. U ponoć ću se obratiti svima i putem TV-a, ali i vama svima putem Facebooka", napisao je Josipović u statusu. U Novinarskom domu su ga došli podržati brojni stranački kolege, prijatelji i članovi obitelji. Prve rezultate izlaznih anketa u 19 sati dočekao je s oduševljenjem. Prema anketama Ipsos Pulsa za Novu TV i RTL dobio je 64,6 posto glasova. Nakon objave u stožeru u počeli pljeskati i uzvikivati: "Ivo, Ivo!."
- Bitno da je preko 50 posto - nasmiješeno je komentirala rezultate anketa Željka Antunović. Osim nje, u stožer su došli Nenad Stazić, Milanka Opačić, Ingrid Antičević Marinović, Ranko Ostojić te Damir Kajin.

KAJIN: BANDIĆ SE OKRUŽIO LJUDIMA ZA REMETINAC
Ako u Istri Josipović dobije manje od 70 posto, ja preuzimam dio krivnje. Bandić nije mogao ništa napraviti jer se okužio s ljudima kojima je mjesto u Remetincu, a ne u izbornom stožeru. Josipoviću kao predsjedniku želim veću agilnost nego u Saboru - rekao je IDS-ov Damir Kajin i dodao da će onaj tko preživi 2010. godinu, živjeti vječno. Član stožera Ive Josipovića, Drago Pilsel, rekao je da je njima bilo jako važno da pređu prag od 60 posto, što su prema izlaznim anketama i uspjeli.
- Ljudima je dozlogrdilo da im sa oltara govore za koga da glasuju. Očito je da ljudi žele novo lice u politici, a to Bandić zasigurno nije - rekao je Pilsel.

'HRVATSKA SE ODLUČILA ZA EUROPSKU HRVATSKU'
Izlazne ankete pokazuju trend i razliku koja je nedostižna. Hrvatska je odlučila da ide prema europskoj Hrvatskoj, a ne Hrvatskoj koje se ne treba sjećati - rekao je Mirando Mrsić. Nakon te izjave direktor Bandićeve kampanje Duško Ljuština mu je poručio da ne treba građane Hrvatske dijeliti i govoriti da su oni koji su glasali za Josipovića za Europu, a da Bandićevi glasači to nisu. Zamolio ga je da bude fer i u pobjedi i u porazu.

STOŽER ĆE ZBOG RECESIJE PROSLAVITI SKROMNO
Mladi SDP-ovac Arsen Bauk rekao je kako očekuje od budućeg predsjednika Josipovića da dobro surađuje s Vladom i parlamentom te da provodi sve za što se zalagao u kampanji. Dodao je da ga je jedino zabrinuo veliki odaziv birača u BiH.
- Nije prirodno da je odaziv u BiH veći nego u Hrvatskoj - rekao je Bauk. Stožer će s obzirom na recesiju pobjedu proslavit skromno, ali dostojanstveno. Željka Antunović je rekla kako nije bila nervozna.
- Ovo je veliki dan za SDP - zaključila je Antunović.

'CRVENO SAM OBUKLA JER MI DOBRO STOJI'
Ingrid Antičević Marinović obukla je crveni kostim, no kaže ne zato što ta boja ima neko značenje nego zato jer joj dobro stoji. Žalosti ju razina na koju je išao Bandićev stožer. U Josipovićev stožer stigao je i njegov kolega s Pravnog fakulteta Josip Kregar koji je istaknuo kako već šalje Bandiću poziv na fileke. PredsjednikA IDS-a IvanA Jakovčić iznenadila je velika razlika u rezultatima.
- Kampanja je bila dosta jasna i činilo mi se da sve ide prema ovome - zaključio je Jakovčić. Osim IDS-ovaca, Josipovića je u stožer došao podržati i HNS-ov Antun Kapraljević.

>>> NASTAVAK ČITAJTE OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 36

  • something in the way 11.01.2010.

    1 predsjednik hrvatske franjo tuđman je bio normalan čovjek 2 predsjednik hrvatske stjepan mesić je bio retardiran čovjek 3 predsjednik hrvatske ivo josipović (opet ste odabrali komunista!)

  • etnofest 11.01.2010.

    eto hrvatska ce se ipak zacrvenitttt uzivajte komunjare sa novom pravdom

  • piroška 10.01.2010.

    Pozdrav susjednoj državi - Hrvatska je sama izabrala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare