To je to što me zanima!

Požega: U sudaru autobusa i automobila poginula žena (35)

U nedjelju oko 17.30 sati u teškoj prometnoj nesreći na cesti između Požege i Nove Gradiške poginula je 35-godišnja žena. Sudarili su se autobus i osobni automobil
Vidi originalni članak

Na cesti Nova Gradiška-Požega kod mjesta Oblakovac u nedjelju oko 17.30 sati u teškoj prometnoj nesreći poginula je žena (35). Sudarili su se autobus i osobni automobil. 

Policija je dojavu o nesreći dobila u 17.48 sati, no za sada nemaju informaciju o okolnostima nesreće. Više će biti poznato nakon očevida koji je u tijeku. 

Neslužbeno doznajemo da su u nesreći sudjelovali autobus APP-a iz Požege koji je vozio za Zagreb i Opel Corsa koja je dolazila iz smjera Nove Gradiške. Navodno je Opel u jednom od zavoja prešao na suprotni trak i sudario se s autobusom kojim je upravljao 41-godišnjak. U automobilu je žena bila sama i na mjestu je poginula, a u autobusu nije bilo povrijeđenih putnika. 

Na mjesto nesreće osim policije i Hitne pomoći izašli su i vatrogasci, javila je Služba 112. Promet na državnoj cesti D51 je iz smjera Požege preusmjeren je u mjestu Brestovac na Pakrac, a iz smjera Nove Gradiške prema Rešetarima.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • povjetarac15 05.11.2012.

    Strašno i žalosno :((

  • picuskin 04.11.2012.

    Još jedna kaj pjesnički vozi,no ovaj je put pogodila autobus i šlus

  • DariaGv 04.11.2012.

    moja sucut

Komentiraj...
Vidi sve komentare