To je to što me zanima!

U sudaru auta i busa ZET-a muškarac teško ozlijeđen

Autobus ZET-a naletio je oko 6.30 na automobil koji je izlazio iz dvorišta u Selnici Ščitarjevskoj kod Velike Gorice. Vozač auta je teško ozlijeđen
Vidi originalni članak

Autobus ZET-a naletio je oko 6.30 sati na automobil koji je izlazio iz dvorišta kuće u Selnici Ščitarjevskoj kod Velike Gorice. Vozač autobusa vjerojatno nije vidio automobil te ga je udario prednjim desnim dijelom. Auto je od siline udarca bio cijeli smrskan, prenosi Index. Teško ozlijeđenog vozača prevezli su u bolnicu. Navodno ima ozljede na području glave.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sedmaoddevet 04.08.2009.

    ..glavno da nije Kum stradao...

  • shorty 04.08.2009.

    a kako samo ti ZET-ovicu izlijeću sa stanica!!!još nije dao žmigavac a već u traci i ne pere njih jel ide auto ili ne...jer KAO oni imaju prednost,a ostale vozače uopće ne poštuju! Trebalo bi njima kazne šikat pa da ih onda vidim!!!

  • Martina_1_1 04.08.2009.

    Mog oca i mene je pokupio onaj Ikarusov bus na staroj ininoj benzinskoj u Velikoj Gorici prije rata. Budala nije mogla pričekati minutu da se maknemo nego je iša se provlačiti i digao zadnjim krajem pol auta. Tip nije niti skužio nego je nastavio dalje. Stari trčao za njim ko lud. Kad je vozač stao i vratio se veli tip pa ja uopće nisam ništa osjetio !!! A ono postrugana cijela desna strana ondašnje limuzine YUGO 45.

Komentiraj...
Vidi sve komentare