To je to što me zanima!

U sudaru automobila i teretnog vlaka u Rijeci nema ozlijeđenih

Pretpostavlja se kako su se vlak i automobil sudarili prilikom izlaska auta s parkirališta i pokušaja priključenja na ulicu Riva. Prema fotografijama čini se da je nastala samo materijalna šteta
Vidi originalni članak

U ponedjeljak nešto prije 13 sati, na izlazu iz glavnog riječkog parkirališta na Putničkoj obali u samom centru grada, sudarili su se teretni vlak i osobni automobil Audi A3. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

Okolnosti nesreće bit će poznate nakon očevida. Pretpostavlja se kako su se vlak i automobil sudarili prilikom izlaska auta s parkirališta i pokušaja priključenja na ulicu Riva. Prema fotografijama čini se da je nastala samo materijalna šteta.

Uzimajući u obzir da se radi o predjelu grada u kojem je i inače gužva te da su zbog kiše mokri kolnici, savjetuju se građani da, ako je moguće, trenutno izbjegavaju prometovanje tim dijelom grada. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • djomba64 27.05.2019.

    to nije ,,teretni vlak,, - nego manevarka sa željezničkom kompozicijom na industrijskoj pruzi i minimalnom brzinom. da je t-vlak, ode šofer i auto u p.m.

  • Antares777 27.05.2019.

    Da je pameti maknuo bi se kad vlak prolazi.....

  • Frenkyy 27.05.2019.

    Gledao sam pedesetak puta prolazak vlaka na ovom djelu i ne mogu shvatit te ljude sa automobilima. Guraju se pred vlak da bi izašli sa parkinga 5 minuta prije. Istina da vlak ovuda vozi 5 kmh ali te osobe ne shvaćaju da mu treba desetak metara da stane. Čudi me da nema više ovakvih "šteta".

Komentiraj...
Vidi sve komentare