To je to što me zanima!

U sudaru dva auta i motora jedan muškarac ozlijeđen

Kod Zagrebačkog velesajma su se oko 18 sati sudarila dva auta i motorist, koji je od udarca odletio 15-ak metara. Vozilom hitne pomoći su ga prevezli u bolnicu...
Vidi originalni članak

Čuli smo sudar i dojurili. Dečko je ležao na cesti. Nadam se da će preživjeti, rekao je mladić, koji je oko 18 sati prolazio kraj Zagrebačkog velesajma. Ondje se motociklist sudario s Audijem i Golfom. Odbacilo ga se i zaustavio se 15-ak metara niže. Hitna ga je prevezla u bolnicu. Težina njegovih ozljeda nije poznata. Na asfaltu i motističkoj kacigi ostala je krv. Policijski očevid je u tijeku. Pretpostavlja se da je uzrok nesreće brzina.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • shizzlemnizzle 02.11.2010.

    a đukica, stvarno... ljude nazivati JADNICIMA jer im je pun k... divljačina po cesti! Ma mora da su se ova OBA obrušila na jadnog motoristu! Kojeg sam usput rečeno točno i čuo kad se spi*kao, nije ga se moglo ne čut! Gas do daske i piči frajeru...! Glavno da's ti foaca e ono jer imaš brutalis ceberku od ono soma kubika (ili samo želiš da imaš) buraz e ono kak to ide ti mater u p**ku e ono eee... Kao svi se nešto pozivamo na neka promatna pravila, "znaš kak se uključuje, znaš-mrtvi kut, znaš...."" ma znaš ti mrtvi k... jer da znaš onda bi isto tako ZNAO da na aveniji Dubrovnik gdje je ograničenje 60-70 nemreš vozit 140 pa se ne bi ni javljao!! Lik koji se gura između automobila, vozi na zadnjem kotaču, juri dvostruko (minimalno) brže od dozvoljene brzine itd., će solit ljudima pamet o prometnim pravilima... ekipa bez tablica, "frajeri", zakonu nedodirljivi.... mrš!!!!

  • pera988 02.11.2010.

    Nadam se da se bude dečko izvukao,stvarno je više prestrašno to šta se dogaša i kako ljudi ginu. A ti ĐUKA....90% vozačica? Otiđi po autoklub pa češ u jednom od novijih brojeva pronači anketu i članak o tome tko vozi odgovornije. To šta se možda večina žena ne zna bočno sparkirat ( hm,nije ni večina..) , ali mi bar nemamo potrebu dokazivati koliko se brzo možemo voziti i koliko dobro možemo gumu spalit itd itd... Zato VI lijepo ( kad vas u razdoblju od 20-45 godina..) kad vas ulove pubertetski hormončiči radite gluposti. Uvijek postoje iznimke,da se razumijemo.

  • dewillyoung 02.11.2010.

    nemojte pljuvat po bikerima,radje gledajte svoja posla,i provjerite retrovizore i mrtvi kut pa ce te i vi pripomoc sigurnosti na cestama. decku zelim puno srece .

Komentiraj...
Vidi sve komentare