To je to što me zanima!

U sudaru dva aviona poginula četiri odrasla i četvero djece

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dva manja zrakoplova sudarila su se u zraku oko 16.15 sati i pala u polje pokraj Wölfersheima, sjeverno od Frankfurta. Još nije poznat identitet poginulih
Vidi originalni članak

Osmero ljudi izgubilo je život u subotu u sudaru dvaju turističkih zrakoplova koji su se srušili u njemačkoj saveznoj pokrajini Hessen. Kako javlja Bild, među poginulima je četvero odraslih i četvero djece.

Dva mala aviona sudarila su se u zraku oko 16.15 sati i pala u polje kod Wölfersheima, sjeverno od Frankfurta. Srušili su se oko 400 metara jedan od drugog. Krhotine zrakoplova razbacane su po polju što spasilačkim službama dodatno otežava posao. 

Na mjesto nesreće stigle su vatrogasne ekipe i hitna pomoć, a policijski helikopter osvjetljava područje. Još uvijek nije jasno odakle su zrakoplovi poletjeli i što je uzrok nesreće, budući da je u vrijeme sudara sjalo sunce te je vidljivost bila dobra. 

U blizini je malo uzletište Reichelsheim pa se pretpostavlja kako su poletjeli odande. Istraga je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • libeluli 09.12.2012.

    Od toliko "cesta" na nebu beš se na žalost našli na istome mjestu... a djeca nisu ništa mogla odlučiti.... odrasli su opet krivi kao i uvijek

  • Sabriel 09.12.2012.

    Samo jedan mali trenutak nepažnje dovoljan je da se dogodi ovakva nesreća. Šteta za toliko izgubljenih života...

  • DavidKončić 09.12.2012.

    kako je ovo uopce moguce

Komentiraj...
Vidi sve komentare