To je to što me zanima!

U sudaru dvaju kamiona vozač je teško ozlijeđen

U izravnom sudaru dvaju kamiona u Antunovcu kraj Osijeka, u ponedjeljak oko 5.30 sati, teško je ozlijeđen vozač V.M. Policija još obavlja očevid
Vidi originalni članak

U izravnom sudaru dvaju kamiona u Antunovcu kraj Osijeka, u ponedjeljak oko 5.30 sati, teško je ozlijeđen vozač V.M.
- Dizalice su uklanjale kamione s ceste. Oba su kamiona bila skroz uništena. Ne znam što se dogodilo, ali pretpostavljam da je jedan od vozača zaspao i prešao u suprotan trak - kaže nam Josip Mišković koji je snimio fotografije oko 8.30 sati.
- D.Č. je vozio kamion bosanskih registarskih oznaka kroz Antunovac. Izravno se sudario s kamionom kojim je upravljao V.M. iz Darde. U sudaru je V.M. zadobio teške tjelesne ozljede, ali je izvan životne opasnosti. Pojedinosti o prometnoj nesreći znati ćemo nakon obavljenog očevida - rekli su nam iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zebra 03.08.2009.

    Pa bile su bezolovne, ovaj, bezalkoholne!

  • dalmatinac123456 03.08.2009.

    prije par dana u caffe baru na benzinskoj pumpi tip od nekih 30-35 godina popije 12 malih bavarija i sjedne u šleper pulskih tablica . konobarica nazove policiju a policajac ju pita \" Dali je on vama platijo pive \" i kad jje ona potvrdila da je njegov komentar je bijo i što bi vi sad htjeli da mi uradimo ako je on platijo svoje piće !

Komentiraj...
Vidi sve komentare