To je to što me zanima!

Autom punim migranata bježao policiji pa se sudario s Golfom

U Povilama kod Novog Vinodolskog sudarila su se dva osobna automobila. U nesreći je ozlijeđeno osmero ljudi, potvrdili su nam iz policije...
Vidi originalni članak

Dva su se osobna automobila sudarila u Povilama, na ulazu u Novi Vinodolski. Osmero je ljudi ozlijeđeno te im se pruža liječnička pomoć. 

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema službenim informacijama kojima raspolaže policija, do nesreće je došlo u 18:40 sati. Tada je automobil Daewoo Lancer slovenskih tablica, koji se kretao u smjeru Rijeke, zbog neprilagođene brzine, udario u rubnik. Vozač (20), inače državljanin BiH, nastavio je voziti te je prednjim dijelom udario u prednji dio automobila koji mu je dolazio ususret, a kojim je upravljao muškarac (59) iz Povila. 

U nesreći je ozlijeđeno osmero ljudi. Dvoje iz Povila, petero iz automobila kojim je upravljao 20-godišnjak te on sam. 

Policija nam je potvrdila da se u njegovom automobilu nalazilo šest stranih državljanina čiji identitet još nije utvrđen i za koje se sumnja da u Hrvatskoj borave protuzakonito, a 20-godišnjak se prije nesreće oglušio na zapovijed policije da se zaustavi.

Neslužbeno pak doznajemo da se najvjerojatnije radi o migrantima. 

Fotografija: Tunera.info

Idi na 24sata

Komentari 40

  • goran6 19.11.2019.

    Policija na granice i stroge kontrole. Vojska u šume. Mrtva straža! Jer svaki normalan,pošten i dobronamjeran čovjek granicu prelezi na legalan način. Sve ostalo su bajke i treba to spriječiti.

  • sm1982 19.11.2019.

    Da ih je netko propucao u šumi-do ovog nebi došlo

  • jo2hn8ny 19.11.2019.

    I mi želimo biti u Šengenu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare