To je to što me zanima!

U sudaru minibusa i kamiona 11 mrtvih, među njima 6 djece

Vozač minibusa kao i 10 putnika, među kojima šestero djece, poginulo je u nesreći, a devet osoba je ozlijeđeno, dodaje se u priopćenju koje navodi da su žrtve stranog državljanstva
Vidi originalni članak

Jedanaest osoba, od kojih četvero odraslih ilegalnih migranata i šestero djece iz Sirije poginulo je, a devet osoba je ozlijeđeno u nedjelju kada je minibus u kojem su se nalazili udario u kamion dok je bježao od policijske kontrole na jugu Turske, javljaju lokalne vlasti.

Nesreća se dogodila sredinom poslijepodneva u pokrajini Hataj, na sirijskoj granici, kada je minibus udario u kamion, objašnjava se u priopćenju lokalnih vlasti. To vozilo je pokušalo pobjeći policijskoj kontroli, objasnio je upravitelj pokrajine.

Vozač minibusa kao i 10 putnika, među kojima šestero djece, poginulo je u nesreći, a devet osoba je ozlijeđeno, dodaje se u priopćenju koje navodi da su žrtve stranog državljanstva, ali ne navodi kojega.

Državna agencija Anadolija navodi da je među poginulima deset sirijskih državljana.

U Turskoj se nalazi više od tri milijuna sirijskih izbjeglica, koji su iz zemlje pobjegli od sukoba koji bijesni od ožujka 2011. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Proksimity 04.12.2017.

    Jutro u mene u Karlsruheu 0 i lagani 5 cm snijega.idemo na posao.

  • 1runner 04.12.2017.

    Boli me tuki za isil drzave. Dobro jutro svima! Minus sedam je kod mene, nemojte zaboraviti provjeriti antifriz u autu

Komentiraj...
Vidi sve komentare