To je to što me zanima!

U sudaru ozlijeđeno četvero ljudi, među njima dvoje djece

Nakon sudara dva vozila, pri čemu, je vozačica, kako nam je rekao jedan očevidac, pokušala izbjeći nalet, ali u tome nije uspjela, Ford se zaustavio izvan ceste udarivši u drvo
Vidi originalni članak

U direktnom sudaru dva osobna automobila u nedjelju oko 16.15 sati, u đurđevačkom prigradskom naselju, Grkine, četiri su osobe ozlijeđene, a među njima i dvoje djece. 


Prema nepotvrđenim informacijama vozač Opel Corse, je dolazio Županijskom cestu iz Molvi u smjeru Đurđevca, i u 'S' zavoju je prešao na suprotnu stranu, preko pune linije i udario u Ford Focus, kojim je iz smjera Đurđevca upravljala žena i uz nju se u vozilu nalazilo i dvoje malodobne djece. 

Nakon sudara dva vozila, pri čemu, je vozačica, kako nam je rekao jedan očevidac, pokušala izbjeći nalet, ali u tome nije uspjela, Ford, se zaustavio izvan ceste udarivši u drvo. 

Nakon očevida, znat će se više detalja, kao i težina ozljeda četvero osoba koje su kolima Hitne prevezena u koprivničku Opću bolnicu. Tijekom očevida, policija je vozila propuštala naizmjenično. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 1runner 27.05.2018.

    Možda je muškarcu pozlilo,ko će ga znati

  • Budni 27.05.2018.

    No i kaj da sad opet napišem? Nego ciganska posla!

Komentiraj...
Vidi sve komentare