To je to što me zanima!

U sudaru s Minijem u Rovinju ozlijeđen vozač motocikla

U Puli je u petak ujutro ozlijeđen vozač motocikla u sudaru s autom u Ulici Veruda, a samo sat vremena kasnije u Rovinju je ozlijeđen vozač motocikla koji se sudario s Minijem
Vidi originalni članak

U dvije prometne nesreće u manje od sat vremena u Istri su u petak sudjelovali motociklisti.

Oko 10.20 sati u Ulici Veruda u Puli lakše je ozlijeđen vozač motocikla. Vozač (72) upravljao je VW Passatom pulskih registracija Krležinom ulicom te je dolaskom do raskrižja s Ulicom Veruda ušao i raskrižje i počeo skretati u lijevo te je time oduzeo prednost prolaska motociklu Yamaha, pulskih registracija kojim je upravljao 48-godišnjak.

- Vozač motocikla je pao na tlo i zadobio lakše ozljede. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv vozača automobila se pokreće prekršajni postupak - kazala je policija.

Samo sat kasnije, oko 11.25 sati stigla je  dojava da je u Ulici Matije Vlačića Ilirika u Rovinju došlo do prometne nesreće između motocikla i osobnog vozila. Vozač motocikla je u nesreći ozlijeđen, a cesta je zatvorena za promet zbog obavljanja očevida.

- Više informacija o ovoj prometnoj nesreći bit će poznato nakon završetka očevid - rekli su iz istarske policije. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NOmad_2 26.06.2021.

    U slučajevima gdje motoristi nisu krivi par komentara, tamo gdje su oni krivci preko 200. Budite objektivni, koliko su motoklubovi pomogli potrebitima, o tome se rijetko ili ne piše. Divljaka ima na 2 na 4 na 8 ili bez kotača!  

  • KoMiDaKartonPeder 25.06.2021.

    sta rade ovi na motorima posljednjih dana ko muhe

  • HDZ n1 25.06.2021.

    Dajte malo kako ste otvorili koju tvornicu il' nešto.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare