To je to što me zanima!

U sudaru se zapalio auto u Puli, ozlijeđeno 5 stranaca

Preživjeli: Petero ozlijeđenih u sudaru čekalo je pomoć ležeći kraj Premanturske ceste. Čim su došli vatrogasci, planuo je požar i Ford je izgorio
Vidi originalni članak

Ležali su na cesti i zapomagali ozlijeđeni u nesreći na Premanturskoj cesti kraj Pule. Nakon izravnog sudara s VW Passatom rumunjskih registracija njemački Ford Focus se zapalio. Izgorjela je cijela kabina automobila, u čijim su ostacima, neslužbeno doznajemo, vatrogasci našli i ključeve apartmana u kojem su Nijemci boravili.
- Ford se zapalio desetak minuta nakon sudara. Sva sreća da nitko nije bio u njemu - ispričao je Nijemac koji je vidio nesreću. Vatrogasci su došli izvući unesrećene iz auta, a morali su gasiti požar, koji nisu očekivali.
- Došli smo za osam minuta dvojim vatrogasnim kolima i sa šest vatrogasaca. Jedna ekipa gasila je Ford, a druga pomagala djelatnicima Hitne - kazao je voditelj pulske vatrogasne ekipe Josip Grakalić. Nakon sudara dijelovi obaju auta bili su razasuti i desetak metara naokolo. Nataša Rogić-Jukopila iz pulske policije kaže da su vozači obaju vozila lakše ozlijeđeni, a troje putnika ima teške ozljede i svi su zadržani u pulskoj bolnici. U policiji kažu da je vozač Passata zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu stranu i izravno se sudario s Fordom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ivme 19.08.2010.

    strašno, al zašto morate takve slike stavljat u novine ,,,,,:-(

  • pula201 19.08.2010.

    @chupachara - slažem se s tobom iako luđaka ima svuda, po cijeloj lijepoj našoj, nažalost, bilo bi dobro da su luđaci samo u istri

  • CHUPACHABRA 19.08.2010.

    nevjerojatno...zao mi je svih unesrecenih,najvaznije da nitko nije mrtav....,zasad......,ali me to necudi.nikad u zivotu nisam u hrvatskoj vidi divlje vozace kao u umagu,opcenito istra do,opatijee.i talijani.istrijani talijani i janjevci koji tamo rade priko ljeta kad to izadje na cestu pa krene utrkavat,pomozbog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare