To je to što me zanima!

U šumi pronašao ručne bacače raketa i 1260 komada streljiva

Muškarac je u petak prijavio policiji pronalazak minsko eksplozivnih sredstava u šumskom predjelu Bunića. A jučer je građanin prilikom čišćenja u travi pronašao ručnu bombu
Vidi originalni članak

U petak je građanin dojavio da je u šumskom predjelu Bunića pronašao minsko-eksplozivna sredstva, priopćila je PU ličko senjska.  Izlaskom policije  na mjesto događaja utvrđeno je da se radi o 3 ručna bacača raketa i 1260 komada streljiva call. 7,62 x 39 mm, što je policijski službenik izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

"MANJE ORUŽJA, MANJE TRAGEDIJA": Dragovoljno predao policiji pet ručnih bombi, 700 komada streljiva i 300 grama eksploziva

Jučer je građanin prilikom čišćenja u travi u Raduču pronašao ručnu bombu M-52 P3, koju je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske također izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

ZBOGOM ORUŽJE Policiji u Koprivnici predali 20 mina, devet bombi i metke

Policija još jednom sve poziva da se pridruže akciji „Manje oružja - manje tragedija“ kojom je bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja ilegalnih ubojitih sredstava i oružja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • os-lega 03.05.2021.

    To je sigurno odbacio "Vuk iz Like" i njegova drugarica "lily".

  • jo2hn8ny 03.05.2021.

    Bit će da se komšije rješavaju neperspektivnoga oružja i streljiva?

  • puck_by 03.05.2021.

    Ne razumijem zasto pojedinci to cuvaju. Kad se dogodi zlo bit ce prekasno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare