To je to što me zanima!

Gotov sastanak Mosta i SDP-a: Jesu li uspjeli što dogovoriti?

Sastanak je bio u zagrebačkom hotelu Westin. Na sastanku su bili Milanović, Grčić, Pusić i Miletić s jedne strane te Petrov, Prgomet i Lovrinović s druge strane
Vidi originalni članak

Članovi Mosta završili su sastanak svog Nacionalnog vijeća u stranačkoj središnjici oko 13.30 sati, a nakon njega se odmah uputili na sastanak sa SDP-om. Sastanak je bio u zagrebačkom hotelu Westin, a završio je oko 15 sati. Božo Petrov i Drago Prgomet viđeni su kako napuštaju hotel u automobilu.

Više detalja Most bi trebao objaviti na press konferenciji u 16.30 sati. 

Na sastanku su Zoran Milanović, Branko Grčić, Vesna Pusić i Boris Miletić s jedne strane, te Božo Petrov, Drago Prgomet i Ivan Lovrinović s druge strane.

Zastupnik Mosta Miro Bulj na ulazu u stranku rekao je da je ''Most čvršći nego ikad'' odgovarajući na pitanje novinara o frakcijama u koaliciji. Na pitanje tko će biti mandatar, Karamarko ili Milanović, odgovorio je pitanjem ''Jesu li to ona dvojica koja su nas dovela u ovu situaciju?'', a na pitanje hoće li Most predložiti mandatara nije želio odgovoriti. 

Zagrebački 'Mostovac' Juro Martinović potvrdio je da će se tijekom dana Most sastati i s HDZ-om i sa SDP-om. Nikola Grmoja, zamjenik gradonačelnika Metkovića, rekao je da će odluka biti donesena danas.

Idi na 24sata

Komentari 395

  • kokaza5 12.11.2015.

    Dolje HDZ-e !

  • crocodile 12.11.2015.

    Kaže MOST je jači nego ikad a postoje 2 tjedna, možee trkeljat što želi ali raspadaju se pridobit će Zoka njih 10.

  • jamaha 11.11.2015.

    Samo fotelje su im bitne

Komentiraj...
Vidi sve komentare